Societatea comercială Genius Company S.R.L. este o companie specializată pe realizarea lucrărilor de construcții în toate fazele: expertizare, avizare, proiectare, verificare, autorizare și execuție, demolare.

Oferim servicii de consultanță și management în implementarea proiectelor de investiții precum și dirigenție de șantier prin diriginți autorizați.

Societatea asigură servicii de expertizare tehnică și verificarea de proiecte prin experți și verificatori atestați de MDRAP pentru toate domeniile și cerințele de calitate impuse prin legislația calității în construcții.

În realizarea obiectivelor, compania noastră reunește specialiști cu experiență din aparatul propriu și colaboratori care acoperă toate disciplinele ce concură la realizarea unei investiții: ingineri din specialitățile de construcții civile, hidrotehnice, drumuri, instalații electrice, sanitare și termice, arhitecți, economiști, geologi și topometriști.

Construcții civileDrumuri și poduriApă și canalizareConsultanțăProiectare în construcțiiDespre noi

genius_logo

Suntem o companie specializată pe realizarea lucrărilor de construcții in toate fazele: expertizare, avizare, proiectare, verificare, autorizare și execuție, demolare.